Träning- Träffar- Läger

Här presenteras både internatläger, kennelträffar och andra sammankomster där mina valpköpare, alla eller kullvis, är välkomna.

I början av juni 2024 kommer Lynn och Wayne Mitchel att hålla några träningar i Stockholmstrakten.  Vi gör det tillsammans med Kennel Stebury.
Mer info kommer, men kontakta mig via email om ni har intresse:  bittesjoblom@gmail.com

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Några bilder kan ni hitta på Instagram, Filippas insta. som heter "jaktlabbenleo"

Askrikes och Stenbury arrangerar tillsammans kennelinternat maj 2022


PM inför kennelträffen 14-15 maj

 

Kroberga Karlers, 635 20 Eskilstuna (användes Google Maps hamnar man  på gårdsplan)

 

Vi samlas hos Bitte kl 8.30 lördag morgon den 14/5. Tag med er ”packed lunch” eftersom vi kommer vara där hela dagen. Vi har gjort en preliminär gruppindelning som vi tror ska fungera. Visar det sig att någon hamnat alldeles fel så byter vi så fort det är möjligt. Gruppindelningen får ni vid samling..

Ta gärna med termos så att ni kan ta med vatten, kaffe eller te. Se till att ha kläder efter väder, hund, visselpipa och ev belöningsgodis, ja allt ni behöver när ni tränar hund.

 

Anders kommer att ha två grupper, Mirjam kommer också att ha två grupper och Kari tillsammans med Ella kommer att ha en grupp.

 

De grupper som börjar på förmiddagen på lördagen går på eftermiddagen på söndagen och tvärt om.

 

Som tidigare meddelats kommer vi ha en gemensam middag på lördagskvällen. Vi hoppas på fint väder så att man kan grilla. Var och en tar med sig det de vill lägga på grillen så fixar vi grillar och det vi äter till. Tag med det ni vill äta på, tallrik, bestick och glas. Tag också med det ni vill dricka till.

 

Ser fram emot att ses!

Bitte och Anne


Har ni frågor, så hör av er!

 Hoppas på en härlig och givande helg!

Välkomna!

 

Med varma hälsningar från kenneltanterna

Bitte Söblom, Askrikes och Anne Nerell, Stenbury